Bu konuda ne kadar iyi bir öngörüye sahip olduğumuzu ve bu sektördeki tecrübemizden dolayı ileriyi çok iyi görebildiğimizi yazımızdan yaklaşık bir buçuk ay sonra 30 Haziran 2009'da, The VAR GUY'ın blogunda yayımlanan http://www.thevarguy.com/2009/06/30/oracle-channel-chief-describes-saas-strategy isimli yazıda Oracle Channel Chief Judson Althoff'la yapılan röportaj ile net bir şekilde gördük.
Kim bilir, belkide IT sektöründeki tüm markaların Value Added Reseller ve Business Partnerlarının takip ettiği bir numaralı blog TheVarGuy.com bizden kopya çekmiştir.
Althoff, katma değerli satıcılar (VAR) için, "kullandığın sürece öde" modelini anlatıyor ve uygulama hosting işinin artık yavaş yavaş partnerlara bırakılacağını belirtiyor.
Röportajı Dinlemek için buraya tıklayın

